x
God Jul önskar Lärvux Gävle
Bli medlem! § Våra stadgar

Nyheter

2022-03-03

Vill du delta i ett forskningsprojekt?

Linköpings Universitet undersöker nu i ett forskningsprojekt hur lärare inom kommunal vuxenutbildning tolkar och tillämpar läroplan och andra styrdokument i sin planering och undervisning.

I ett första steg har en enkät riktad till de som arbetar som lärare inom Komvux alla olika skolformsdelar genomförts och mer än 1100 lärare har svarat på enkäten, varav ca 130 arbetar inom särskild utbildning.

I ett andra steg kommer ett större antal lärare som arbetar inom vuxenutbildningen att intervjuas. Därför undrar vi om du och dina kollegor vill delta i denna studie. (mer information har kommit i ett separat mail från Elisabet Arvidsson)

Om du vill delta: Mejla mig namn och information om i vilken kommun du arbetar samt information om på vilken nivå och inom vilka ämnen du undervisar. Om ni är flera kollegor som vill delta får ni mycket gärna mejla gemensamt. Datum och tid för intervju bestämmer vi tillsammans. Hör gärna av dig om du har frågor!

Med vänliga hälsningar Johanna Köpsén
johanna.kopsen@liu.se, 013-28 21 45

Inga kommentarerFatal error: Uncaught Error: Undefined constant "c" in /www/webvol12/w8/udq7degrvob9u6t/sarvuxpedagogerna.se/public_html/nyheter.php:55 Stack trace: #0 {main} thrown in /www/webvol12/w8/udq7degrvob9u6t/sarvuxpedagogerna.se/public_html/nyheter.php on line 55