x
God Jul önskar Lärvux Gävle
Bli medlem! § Våra stadgar

Nyheter

2022-03-03

Medlemsbrev Mars 2022

Medlemsbrev Mars 2022

Hej allihop. Mitt namn är Jessika Arvidsson och är ny i styrelsen sedan i oktober 2021. Jag är kontaktombud för Västra Götalands län och Örebro län. Jag arbetar på Lärvux i Skövde och i skrivande stund är det ett vinterlandskap utanför skolbyggnaden och snön yr i luften.

Nytt från Lärvuxpedagogerna är att vi numera även finns på sociala medier. Hemsidan kommer att fortsätta vara den plats där vi samlar information och där ni kan an-söka om bidrag och läsa aktuell forskning. Men vi testar nu att finnas med på både Facebook och Instagram. Detta för att nå ut lite bättre och för att kunna tipsa om nyheter vi lagt ut på hemsidan och så. Vi hoppas att ni medlemmar ska kunna hitta varandra lite lättare och på så vis skapa en mer dynamik inom föreningen.

För att hitta till oss på Facebook:

Vi har en sida som ni kan ”gilla” och på så vis följa i ert flöde. Där kommer det bland annat att hintas om nyheter på hemsidan och skickas små påminnelser. https://www.facebook.com/riksforeningenlarvuxpedagogerna

Vi har en även en sluten grupp enbart för medlemmar som man kan ansöka om att gå med i. Här kan man ställa frågor och diskutera olika saker som berör oss som är verksamma inom Komvux som särskild utbildning. Vi hoppas att den här gruppen ska bli levande och härlig där man kan hitta hjälp och stöttning. Sök på ”Riksföreningen Lärvuxpedagogerna” bland grupper och ansök om medlemskap. https://www.facebook.com/groups/686999068995060

För att hitta oss på Instagram:

Här finns en sida som ni kan följa som kommer vara i samma anda som sidan på Facebook. Den kommer på samma vis innehålla inlägg om nyheter på hemsidan, upp-maningar och tips m.m. Sök efter ”larvuxpedagogerna” så ska du hitta oss där.

Vi provar detta och kommer att utvärdera framöver hur vi upplever att det fungerar.

Medlemskap och avgifter

Lärvuxpedagogernas verksamhetsår fungerar som ett ”läsår”, dvs nästa år är hösten 2022 – våren 2023. Man betalar in medlemsavgiften i slutet av våren inför nästkommande verksamhetsår.

Man kan betala via plusgiro eller swish. Det går också att få en faktura / e-faktura men då behöver man kontakta vår kassör Helen Borell och ge henne den nödvändiga in-formation hon behöver. Det handlar om faktureringsadress, referens och givetvis namn på medlemmar m.m.

Har ni frågor så tveka inte att ta kontakt med någon av oss i styrelsen.

Ta hand om er och varandra.

Hälsningar Jessika Arvidsson, Styrelsen, Lärvuxpedagogerna

Facebook sluten grupp
Facebook öppen grupp

Kommentarer

2022-03-03 08:41
Elisabet Arvidsson:
Hej på er!

Jag försökte få med Facebook länkarna som klickbara. Här på hemsidan verkar det inte fungera, men jag hoppas att ni hittar oss ändå!

Ha en bra dag! / Elisabet Arvidsson


Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "c" in /www/webvol12/w8/udq7degrvob9u6t/sarvuxpedagogerna.se/public_html/nyheter.php:55 Stack trace: #0 {main} thrown in /www/webvol12/w8/udq7degrvob9u6t/sarvuxpedagogerna.se/public_html/nyheter.php on line 55